Hoofdredacteur Mariëlle Dekker

Tijdschrift Kindermishandeling

"Marieke is een echte vakvrouw. In haar werk als eindredacteur van Tijdschrift Kindermishandeling wist zij steeds nieuwe, creatieve en aansprekende invalshoeken te verzinnen voor de toch vaak ingewikkelde en zwaarmoedige onderwerpen die dit blad aankaart. Zij werkt goed en resultaatgericht samen met zowel journalisten als schrijvende vrijwilligers, experts en praktijkmensen en brengt daarbij een prettige sfeer met zich mee. Marieke durft uitdagingen aan en is heel flexibel."

Voormalig hoofdredacteur Petra van de Ree

Tijdschrift voor Remedial Teaching

"Marieke is een betrouwbare en prettige collega met een uitstekend oog voor de journalistieke kant van het maken van een tijdschrift. Ze heeft veel creatieve ideeën als het gaat om vormgeving en leesbaarheid, en kan deze enthousiast overdragen. Ze is voor mij (in mijn voormalige rol als hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Remedial Teaching) een enorme steun geweest. Continuïteit en kwaliteit staan bij haar voorop."

Hoofdredacteur Mariska de Bont

Tijdschrift M&G (vakblad voor verpleegkundigen M&G)

"Marieke is een bruisende eindredacteur vol energie en frisse ideeën. Ze is goed in staat om haar enthousiasme op anderen over te dragen en krijgt daardoor iedereen in de benen. Ze is open en direct, zodat je weet wat je aan haar hebt. Afspraak is afspraak: ze houdt je goed bij de les. Tijdschrift M&G heeft ze de afgelopen jaren weer een nieuwe en frisse uitstraling gegeven. Met minimale middelen is er een maximaal resultaat bereikt zodat wij vol trots ons blad naar de leden kunnen sturen."

Christoffer Strindlund, cursist Dutch as a second language

"I Think you are a really good teacher and I love your engagement and humor and the way you have fun with the class. I feel since the quarantine and the video classes I am having a bit of trouble hanging along. I know you have also had to change the way you work and adapt and you have done that very well. I was impressed when you brought in your guest she was very funny and how smoothly everything went. Thanx for your vivid lessons!"

Meer weten?

Neem contact op of klik op een van onderstaande kaartjes.

Icoon met oog en ordners

Bladritme

Marieke Rijsbergen

eindredactie · NT2 . coördinatie · tekst

Home
Icoon met pijlen en signaal

Werkwijze

Produceren en bewaken, de doelen voorop, de doelgroep begrijpen en net even anders.

Werkwijze
Icoon met grafiek en checkmark

Lopende projecten

Een overzicht van alle lopende projecten waar ik aan werk.

Projecten
Icoon met oor en krul

Aanbevelingen

Wat zeggen anderen over mij?

Aanbevelingen
Icoon met signaal en contacten

Netwerk

Waardevolle contacten. Ik heb een groot netwerk van freelance journalisten, fotografen, vormgevers en illustratoren.

Netwerk
Icoon met oog en oor

Contact

Mail of bel me en we maken een afspraak!

Contact